Van dakreiniging & gevelreiniging in Wuustwezel

Is uw dak of gevel vuil? Dak ontmossen? Niet alleen is het geen mooi zicht, maar het brengt zelf risico’s met zich mee. Lees er alles over op onze website. U kan bij Nelissen Stefan terecht voor een eenmalige of periodieke dakreiniging of gevelreiniging in regio Wuustwezel.

Dakreiniging - Nelissen Stefan

We zijn gespecialiseerd in dakreiniging van alle soorten daken & dakmaterialen te Wuustwezel. Daarnaast nemen we ook uw dakgoten onder handen. Een dakgoot kan verstopt raken door bladen, vuiligheid en mos waardoor ze makkelijk verstopt raakt.

Dakreiniging - Nelissen Stefan

Dak ontmossen? Mos, algen en vuil maken uw dakbedekking poreus waardoor er water in de dakconstructie en bijgevolg uw woning kan binnensijpelen. Na een dakreiniging kunnen we uw ook dak eventueel ook extra beschermen mits een extra laag coating.

Dakreiniging - Nelissen Stefan

Gevelreiniging mits stoomreiniging is een milieuvriendelijke manier van reinigen doordat er alleen maar water wordt gebruikt. Deze type van gevelreiniging is perfect voor buitenmuren in goede staat, maar die toch last hebben van aanslag zoals mos en algen.

Dakreiniging & gevelreiniging Wuustwezel

Nelissen Stefan is een zelfwerkende zaakvoerder met jaren ervaring in regio Wuustwezel, en hierdoor krijgt u dan ook steeds persoonlijke opvolging. Zowel onze service als prijzen zeer transparant. Geen verborgen lettertjes en een woord is een woord. Ons motto is dan ook “goede afspraken, maken goede vrienden”.

Neem gerust ook een kijkje op onze andere website http://www.nelissenstefan.be/.

Onze werkwijze

Iedere goede aanpak begint dus met een goed gesprek over wensen, interesses en de mogelijkheden qua budget. Zo komen we tot een passende oplossing die alleen betaalbaar is, maar ook een meerwaarde geeft aan uw woning te Wuustwezel.

Reinigen & ontmossen van daken

Zowel particulieren als bedrijven zitten hier goed voor het reinigen van gevels, daken en daken ontmossen.

Voor een gratis & vrijblijvende offerte te kunnen opmaken, is het voor ons meestal belangrijk om ter plaatse de situatie te kunnen inschatten. We komen dan ook altijd vrijblijvend tot bij uw thuis in Wuustwezel zodoende we u een correcte prijs op maat kunnen geven.

Waarom uw gevel of dak reinigen regio Wuustwezel?

Een gevel reinigen of dak ontmossen is geen sinecure. Het is een klus die u best overlaat aan een gespecialiseerde vakman met de juiste materialen en know how om alles correct uit te voeren. Het risico op beschadiging bij het niet juist uitvoeren is zeer groot. Elk type dakbedekking vereist namelijk een andere aanpak.

Uw dak ziet er weer als nieuw uit.
En dit zonder de kost van een dure dakrenovatie.

Voorkomen is beter dan genezen!
Vuil & mos maken uw dak poreus waardoor er scheuren & grote schade kunnen ontstaan.

De levensduur van uw dak wordt verlengt.
Problemen met uw dak betekent vaak grote kosten. Door een (periodieke) reiniging gaat uw dak veel langer mee.

Uitstraling & waarde van uw woning stijgt.
Een vuile gevel of dak spreekt niemand aan. Zowel esthetisch als financieel doet u een gouden zet.

Heeft u een project voor ons? Vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan.