Gevelreiniging

Heeft u een gevel die minder mooi oogt door de aantasting van vuil en invloeden van regen, sneeuw en zonlicht? Dan heeft u nood aan een gevelreiniging! 

Door de jaren heen kan uw gevel door externe omstandigheden van regen en stof pots donker, vuil en vochtig uitzien. Gevels zijn onderhevig een vervuiling en dienen daarom na enkele jaren gereinigd en behanden te worden om schade aan uw gevelsteen en voegwerk te voorkomen.

Een goede gevelreiniging kan uw gevel opnieuw een mooie uitstraling geven en dankzij onze jarenlange ervaring kan u bij ons een uitstekend resultaat verwachten. Uw gevel zal er opnieuw aantrekkelijk uitzien en wij garanderen met fierheid de herstelling van haar oorspronkelijke kleur!

Stoomreiniging

Wij reinigen gevels middels stoomreiniging. Deze type van gevelreiniging is perfect voor buitenmuren in goede staat, maar die toch last hebben van aanslag zoals mos en algen.

Werkwijze

Er wordt een stoomgenerator gebruikt die stoom onder hoge druk op de gevel spuit. De stoom aan de spuitmond is verzadigd waardoor het bij contact met de gevel water zal afstomen. Het vuil wordt door deze stoomstraal losgemaakt en afgevoerd. Omdat de temperatuur van het water zo hoog is, worden ook bacteriën gedood.

Chemische producten & zandstralen

Gevel reinigen met chemische producten of een gevel zandstralen doen we niet. Wij werken uitsluitend op een milieuvriendelijke manier.

Zelf reinigen of laten reinigen?

Gaat u op een verkeerde manier te werk, of kiest u de verkeerde methode of producten, dan zal u onvermijdelijk schade toebrengen aan uw gevel. Goedkoop zal dan duurkoop worden.

Nelissen Stefan is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en zal u adviseren naargelang het type gevelbekleding dat u heeft. U kan op uw beide oren slapen voor een onberispelijk resultaat.

Dakreiniging - Nelissen Stefan
Dakreiniging - Nelissen Stefan
Dakreiniging - Nelissen Stefan
Dakreiniging - Nelissen Stefan