Dakreiniging

Heeft uw dak een opfrisbeurt nodig? Uiteraard wilt u dit goed laten gebeuren. Nelissen Stefan is gespecialiseerd in het reinigen van daken met alle soorten dakbedekking.

Een goed gereinigd dak geeft uw woning een mooie uitstraling maar het draagt ook bij aan de goede staat van uw woning. Nelissen Stefan is een vakman die gespecialiseerd is in het reinigen van platte daken, hellende daken en dakgoten.

Voor elk type dak hebben wij aangepaste reinigingstechnieken en reinigingsproducten. Wij beschikken ook over de juiste materialen om uw dak op een veilige en grondige manier te reinigen. Naast het reinigen van daken staan wij ook in voor het reinigen en onstoppen van dakgoten, ontmossen van dakgoten, herstellen van daklekkages en aanbrengen van dakcoating.

Waarom uw dak impregneren?

Na het reiniging van uw dak brengen wordt uw dak met een desinfectered middel ingesopten en brengen wij een dakcoating aan om uw dak achteraf langer schoon en beschermd te houden.

Dankzij deze onzichtbare coating is uw dak veel beter beschermd, maar zal het er ook langer als nieuw uitzien.

Lekkage voorkomen?

Laat tijdig uw dak reinigen om lekkages in uw dak te voorkomen. Lekkages kunnen veroorzaakt worden door vuil, algen en mos te lang op uw dak laten liggen waardoor de dakbedekking poreus kan worden.

Hierdoor kan er makkelijk regenwater in de dakbedekking sijpelen en dit kan scheurtjes veroorzaken wanneer het vriest.

Gevolg?

  • Waterschade & vochtschade
  • Uw dakisolatie kan aangetast worden
  • De levensduur van uw dakbedekking en dakconstructie wordt aangetast waardoor u mogelijks in de toekomst dure kosten zal moeten maken om uw dak te renoveren.

Oplossing?

Uw dak reinigen, al dan niet op periodieke basis.

Dakgoot verstopt? 

Ook als uw dakgoot verstopt is kan u op onze service een beroep doen. Een dakgoot die verstopt is door bladeren, takken, vuil of mos kan de afvoer verstoppen.

Een verstopte dakgoot die overloopt of vol zit kan door het gewicht loskomen maar kan ook voor aantasting van het zink zorgen.

Laat uw dakgoot tijdig nakijken en schoonmaken om ergere problemen te voorkomen om de levensduur van uw dakgoot te verlengen.

Dakreiniging - Nelissen Stefan
Dakreiniging - Nelissen Stefan
Dakreiniging - Nelissen Stefan

Ontmossen daken

Hebt u last van mos op dak en bent u opzoek naar een gespecialiseerde vakman in het ontmossen van daken? Dan bent u bij Nelissen Stefan aan het juiste adres. Wij hebben reeds jaren ervaring in het reinigen van daken en dus ook ontmossen van daken.

Bij het ontmossen van daken doen we een grondige dakreiniging met behulp van hogedrukspuit en maken we gebruik van aangepaste reinigingsmiddelen om er zeker van te zijn dak uw dak vrij is van alle mos, algen en andere restanten die uw dak op lange termijn kunnen beschadigen. Na het ontmossen en reinigen van uw dak brengen we een speciale coating aan om de nieuwe ontwikkeling van mos tegen te gaan.

Dakreiniging - Nelissen Stefan